dilluns, 11 de març del 2013

Portal per a l'Ocupabilitat i la Formació de Terrassa





El Portal per a l'Ocupabilitat i la Formació de Terrassa té una web on hi podeu trobar consells útils per a trobar feina: com elaborar un CV, com respondre a una oferta de treball, com redactar una carta de presentació...

El Portal és també una eina per a la millora de la competitivitat que permet a les empreses cercar professionals amb perfils professional específics i proposar formació ajustada a les seves necessitats de personal. 


Hi podeu trobar doncs, ofertes de treball, us podeu inscriure a la seva borsa de treball, o accedir al viver d'empreses per autònoms i emprenedors.


El Portal no només està pensat per interconnectar els serveis que ofereixen les entitats locals participants i les que s'afegeixin en un futur, sinó que també permetrà en breu l'accés als principals serveis de recerca de feina d'àmbit català.
Per aquests motius sou convidats/des a descobrir tots els avantatges que el Portal ofereix i a emprar-los en benefici de la vostra competitivitat professional i de l'avenç de la nostra comunitat en creativitat i innovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El blog el construim entre tots i totes, el teu comentari el fa créixer!!